BRAZILIAN WAX

BRAZILIAN WAX

BRAZILIAN WAX

Brazilian WAX Training voor bikinilijn en meer…

Brazilian wax training is praktijkgericht. Deze Brazilian wax training is een aanvullende module op de training Body Waxing Expert. Geschikt voor hen die deze techniek wil beheersen. Basis Wax techniek is wel een vereiste (spateltechniek)

Brazilian wax training: doelstelling

Je kunt na afloop van de Brazilian wax training de waxtechniek toepassen op de meest intieme plaatsen. Je bent in staat om zelfstandig een Brazilian Wax uit te voeren. Je hebt kennis van de benodigde Holiday wax producten en je kunt de vrouwelijke intieme delen ontharen met de daarvoor geschikte wax. Je hebt de methodiek en techniek aangeleerd om de Brazilian Wax Expert te kunnen worden in jouw omgeving. Met Holiday Elastic Wax kun jij de Brazilian wax treatment in jouw (toekomstige) salon aanbieden.

Brazilian wax training: inhoud

  • Omgang met de klant: Hoe stel je haar gerust en ga je om met schaamte gevoelens
  • Je leert hoe je de benodigde Holiday Wax producten kunt toepassen, met name Elastic Wax
  • Je krijgt instructie over hoe je de Waxing technieken kunt toepassen op de intieme Plaatsen van het vrouwenlichaam; verfijnde technieken
  • Je oefent op je model om de technieken aan te leren.
  • Trouble shooting en allerlei Tips & Trics worden besproken, zodat je vol zelfvertrouwen klaar bent om Brazilian Wax uit te voeren in je salon en jouw klant zich prettig voelt.

We geven opleiding aan maximum 4 personen per trainingsdag, zodat er goed en individueel kan gewerkt worden en we iedereen goed kunnen helpen.

Trainingsduur: 09.00—13.00 uur

Wanneer deze training word geboekt, ontvangt u van ons een bevestigingsmail waar ook alles op staat uitgelegd over de dag van de training. Na elke training bij ons heeft u de mogelijkheid om uw eerste aankoop te doen in de winkel of de webshop met 15% KORTING.

Opleiding Brazilian wax
De betaling in de webshop is een voorschot op het totaalbedrag.

Totaalprijs: € 220,00 excl. btw

In winkelmandje