Over Mohelli

Mohelli

Mohelli is een jong en dynamisch bedrijf dat na jaren ervaring in de sector werd opgestart door Jill Lenhardt, een zeer gedreven schoonheidsspecialiste met passie voor het vak, en haar man Joey Dendas.

Dankzij onze expertise in verschillende beauty-aspecten, kan je bij ons terecht voor ontharing, brows, wimperextensions, pedicure, nagels en meer.

Door haar passie voor beauty en haar streven naar de meest kwaliteitsvolle service is Jill zich steeds blijven bijscholen en heeft zij intussen reeds meer dan 20 certificaten in haar bezit.

Deze expertise geeft zij door aan andere schoonheidsspecialisten door middel van het geven van officiële trainingen in België en Nederland voor het zetten van wimperextensions, styling van wenkbrauwen en het uitvoeren van waxings.

Intussen is Jill’s man Joey Dendas mee in de zaak gestapt vanwege de gestage groei. Joey gaf zijn zaak op om samen met Jill van Lashnetic een nóg groter succes te maken. Hij werkt voornamelijk achter de schermen en beantwoordt met plezier jullie vragen over bestellingen, zodat we een snelle service kunnen garanderen.

Kortom: voor kwaliteitsvolle service en advies op maat ben je bij ons aan het juiste adres!