RUSSIAN VOLUME

RUSSIAN VOLUME

Russian volume training

Volume Lashes of Russian Volume is een wimperextention techniek die volume creëert. Deze opleiding kan enkel worden gevolgd indien u al een certificaat heeft van de classic lashes.

Deze training is een uitbreiding voor het plaatsen van wimperextentions. Dit is een zeer gewilde techniek omdat deze net volume creëert door meerdere dunne haartjes op één wimper te plaatsen. Je leert hier de verschillende technieken om deze waaiers te maken. Maar ook andere belangrijke dingen zoals de verschillende diktes die je kan gebruiken of waarvoor 2D, 3D, 4D,… staat.

Onze trainingen worden gegeven in een groep met maximum 4 personen om jou zo goed en persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden en zo meteen aan de slag kan na de opleiding.

Na de training stopt het uiteraard niet, er wordt een proefavond vastgelegd en kan je steeds beroep doen op advies of feedback, hiermee zorgen we ervoor dat je snel zeker bent van je werk. Daarbovenop krijg je van ons nog een korting op het boeken van een training.

Vind hier de beschikbare trainingsmomenten, indien deze voor jou niet passen,

Aarzel niet ons iets te laten weten, misschien vinden we samen een ander moment.

Prijs: € 395 ex btw en exclusief startpakket.

Het startpakket ter waarde van € 136,95 ex btw kan aangekocht worden met 10% korting, laat dit gerust even weten en wij zorgen dat jou pakket klaar staat.

Nu inschrijven

ONTDEK ONZE ANDERE TRAININGEN