exclusief bij ons

MO’HELLI Trainingsgids

DOWNLOAD DE MO'HELLI TRAININGSGIDS

De eerste en exclusieve trainingsgids voor iedereen die zich wil verdiepen in lash of brow styling, beter wil worden in zich mooi maken of wie zelf een salon wil starten. Bekijk nu zeker onze trainingsgids en begin vandaag nog!

ONZE TRAININGEN

Ontdek hieronder onze meest gekozen opleidingen en maak meteen een afspraak bij ons!

Trainingen op aanvraag. Laat ons graag weten wanneer het voor jou zou passen.

CONTACTEER ONS
OPLEIDING: ONE BY ONE

Classic lashes of One by one, dit is de eerste opleiding die je neemt om wimperstyliste te worden. Hier worden alle mogelijkheden besproken om als wimperstyliste aan de slag te gaan. Verder overlopen we eerst de theorie voor het plaatsen van one by one wimperextentions met u en hierna gaan we aan de slag met een model.

OPLEIDING: POWDERBROWS

PowderBrows is een techniek voor het aanbrengen van wenkbrauwen met een permanente make-upmachine met behulp van de combinatie van stippen en arcering om een ​​zeer natuurlijk, zacht poederachtig pixeleffect te bereiken. In tegenstelling tot conventionele permanente make-up bouwt de PowderBrows-techniek de wenkbrauwen op met een speciale schaduwtechniek.

OPLEIDING: LASH LIFTING

Lashlift is het permanent krullen van de natuurlijke wimpers waardoor deze optisch langer lijken en hierdoor krijgt men een mooie open blik. Nadat de wimpers gekruld zijn worden de wimpers ook gekleurd. Als je de opleiding hebt afgerond kan je dit meteen aan jou klanten aanbieden.

OPLEIDING: HENNA

Tijdens deze training bekijken we de technieken voor het aanbrengen van de Henna.

Deze geeft een mooi, vol en egale tint op de huid.

Voor deze training is het belangrijk dat je al ervaring hebt met het stylen van een wenkbrauw.

WAAROM KIEZEN VOOR MO’HELLI?

Door haar passie voor beauty en haar streven naar de meest kwaliteitsvolle service is Jill zich steeds blijven bijscholen en heeft zij intussen reeds meer dan 20 certificaten in haar bezit.

OPLEIDING: RUSSIAN VOLUME

Volume Lashes of Russian Volume is een wimperextention techniek die volume creëert. Deze opleiding kan enkel worden gevolgd indien u al een certificaat heeft van de classic lashes.

OPLEIDING: ALLROUND BROWSTYLIST

Deze training is geschikt voor beauty specialistes die nog geen ervaring hebben met de browmapping.

In deze training zien we verschillende technieken voor het shape van een wenkbrauw zoals epileren, waxen, knippen

alsook zie je verschillende technieken voor het verven van een wenkbrauw.

OPLEIDING: BODY WAXING

Wil je Body Waxing expert worden? De BODY WAXING TRAINING is speciaal ontwikkeld voor de (toekomstige) professional in ontharen. 

Leer en ervaar hoe je elke waxmethode kunt toepassen, maak kennis met de verschillende soorten wax en ervaar de waxtechnieken.

OPLEIDING: BRAZILIAN WAX

Brazilian WAX Training voor bikinilijn en meer…

Brazilian wax training is praktijkgericht. Deze Brazilian wax training is een aanvullende module op de training Body Waxing Expert. Geschikt voor hen die deze techniek wil beheersen. Basis Wax techniek is wel een vereiste (spateltechniek)

Een zalig momentje, en ben erg blij met het resultaat x

Sandra

Super goede service, vriendelijk, leuke babbeltjes en een geweldig resultaat. Wat wil je nog meer 🙂

Nathalie

Altijd super tevreden ,Zoë is professioneel,super vriendelijk en attent,een toppertje.

Inez

Een behandeling bij Jill is altijd gezellig!

Vicky

Mo'helli is een mooi en proper salon. Ik word er steeds heel aardig en professioneel behandeld. Ik voel mij er altijd welkom. Al deze factoren maken dat ik mij heel graag door hen laat verwennen.

Sarah

Ik ben heel goed ontvangen in een prachtige zaak. Jill heeft mij direct gerustgesteld. Ze heeft geluisterd naar men wensen en ze perfect uitgevoerd. Ik ben hele blij met het resultaat. Ik heb al zoveel complimenten gekregen.

Kim
OPLEIDING: PERFECTIE ONE BY ONE

Wil u uzelf graag verbeteren na de opleiding Classic Lashes (One by one) dan is dit de ideale training. Hier gaan we in detail mee zien met u waar er nog enkele problemen opduiken of u nog kan verbeteren. Uiteraard kan u hier ook terecht met al de overige vragen.

OPLEIDING: PERFECTIE RUSSIAN VOLUME

Wil u uzelf graag verbeteren na de opleiding Volume Lashes (Russian Volume) dan is dit de ideale training. Hier gaan we in detail mee zien met u waar er nog enkele problemen opduiken of u nog kan verbeteren. Uiteraard kan u hier ook terecht met al de overige vragen.

Trainingen op aanvraag. Laat ons graag weten wanneer het voor jou zou passen.

CONTACTEER ONS